VI TILBYDER EN TRYG OG EFFEKTIV UDLEJNING AF DIN BOLIG.

INGEN UDGIFT UDEN RESULTAT

MED OVER 25 ÅRS ERFARING er vi specialister i udlejning af boliger i København og omegn/øvrige Sjælland. Vi udlejer din bolig nemt og effektivt til mange seriøse lejere, blandt andet via vort store netværk af samarbejdspartnere, relocation virksomhederne, som assisterer expats og udenlandske/danske virksomheder med at skaffe deres medarbejdere et sted at bo. Vi samarbejder endvidere med danske og internationale virksomheder, ambassader, EU- og FN organisationer m.fl., der til stadighed søger tidsbegrænsede lejemål. Vi vurderer  huslejen, står  for al markedsføring af din bolig, vi fremviser din bolig og udarbejder en professionel lejekontrakt til et konkurrencedygtigt salær.

Overvejer du at udleje din lejlighed, villa eller rækkehus for en kortere eller længere periode, møbleret eller umøbleret, så overlad trygt udlejningen af din bolig til os. Du får en professionel, erfaren samarbejdspartner, der vil sørge for at udleje din bolig til den højest mulige leje og skaffe den rette lejer til din bolig.

Skal du udstationeres og ønsker du ikke selv at stå for kontakten til lejeren medens du er væk, kan vi tilbyde al administration af din bolig. Vi står for kontakten med lejer, opkrævning af husleje samt evt. genudlejning af din bolig til reduceret salær.

Ønsker du mere information om udlejning af din bolig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 57 25 26 for en uforpligtende samtale eller udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

Ønske om udlejningstilbud

Du modtager en kopi af din udfyldte formular til din e-mail, efter afsendelse.