København SV – Frederikskaj – 4 Vær. | 148 M2

  • Udlejet
  • frederikskaj (7)001
  • Rented-out

. : Gode fælles faciliteter / Parkering

Udlejet Mdl. leje 22.900,00 Ledig nu i 2-3 år - Lejligheder, Udlejet
148 M2 4 Værelser 2 Badeværelser / toiletter Print

Ved havnebassinet ligger denne lyse og indbydende nyopførte luksus penthouse hjørnelejlighed i 2 etager med udgang til store altaner fra begge etager og med en  unik udsigt til havnebassinet.

En lejlighed  hvor der er kælet for detaljerne. Der er adgang til gratis p-plads og mulighed for leje af  bådplads, fælleslokale og gæsteværelse. Tæt ved indkøb, badeanstalten ”Koralbadet” og  offentlige transportmidler, herunder vandtaxi til City.

Kvalitet
Store vinduespartier og lækre kvalitetsmaterialer er nøglen til lejlighedens lyse atmosfære, som du møder allerede når du træder ind i entréen.

Fra entréen er der adgang til superflot badeværelse med håndvask støbt i corion bordplade og skabsarrangement. Desuden toilet og  bruseniche med glasdør og vaskesøjle. Gulvvarme.

I  det tilstødende, lyse soveværelse er der integreret  skabsvæg.

Lækkert køkken
Lækkert, rummeligt og funktionelt luksus køkken/alrum med corion bordplade  og vask støbt i bordpladen. Alle hårde hvidevarer af høj kvalitet. Køkken/alrum  i åben forbindelse til  opholdsstue med udgang til  store altaner fra såvel køkken som opholdsstue hvor man kan nyde den skønne udsigt til havnebassinet.

Soveværelse og ekstra badeværelse
Tilstødende rummeligt soveværelse med integreret skabsvæg og depotrum. Fra soveværelset indgang til lækkert badeværelse med 2 håndvaske støbt i corion bordplade med skabsarrangement. Desuden toilet og bruseniche med glasdør. Gulvvarme.

1. sal og panorama udsigt
Fra entréen  trapper til 1. sal indeholdende stor stue med panorama vinduer omkranset af en  meget  stor altan med skibsplankegulv.  Fantastisk,  fri udsigt over havnebassinet.

Varme
Forbrug af varme kun 6000,- årligt

Dyr
Ingen dyretilladelse

Skal ses
Boligen er ugenert  placeret på 5. sal   i en moderne velfungerende  ejendom med elevator. Skal ses.

 

Note

Har du spørgsmål til boligen eller søger du noget andet, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Find på kort

Lignende ejendomme